.Påskliljor och busÅke

Den 2014-03-29, kl 20:52:00
Filed in Djur, Hund, Natur, Vardag | Kommentarer: 1
 
Jag borde inte skriva är våren här för att stanna, men jag vill.. Har varit runt 14 grader ute de senaste dagarna och det är inte många lager kläder man behöver. I helgen har det varit jobb med tidningen som stått högst upp på listan. Idag var även en gammal valpköpare här på besök så då fotade jag honom och mamma klippte honom. Hunden alltså.. ;-) 
Har precis skrivit under och fixat klart med min deklaration, fan ta den.. Ursäkta, men ska betala 1300 och även fast det inte är så mycket så är det ändå en liten slant...
 
Nä nu ska jag mysa ner mig framför TV'n och bara ta det lugnt, ha en fortsatt trevlig helg! ♥
 

Fotografering

Den 2014-03-25, kl 15:12:52
Filed in Behind the scenes, Djur, Hund, Porträtt, Vardag | Kommentarer: 0
Kämpade mig hoppandes på kryckor över ett gärde med massa högt gräs som de förbannade kryckorna envist skulle fastna i // Min fina syster och hennes två hundar
 
I helgen när jag var hemma var det fotografering som stod på schemat. Skulle jobba med tidningen jag gör och får fota alla bilder under helgerna och jobba med layout och text när jag är i Jönköping. Jag fotade till 1,5 repotage, båda med min systers hundar. Här är en av bilderna vi tog, just denna bildern ska inte vara med i min tidning, men liknande biler tagna vid samma bilder. De dyker upp vid ett senare tillfälle!
 

Ingeli's Bageri och Café

Den 2014-03-24, kl 09:14:41
Filed in Event, Ätbart | Kommentarer: 0
 
För ett tag sedan var jag på det nyöppnade bagerit och cafét i Töreboda och fotade deras invigning. Här är några av bilderna jag tog.
 
 

Före-Efter

Den 2014-03-23, kl 10:28:49
Filed in Photoshop, Porträtt | Kommentarer: 2
Bilderna är från slutet av förra året-Skoluppgift
 

Uppdraget var att fota bilder till en text gällande mänskliga rättigheter. Min text handlade om våldtäkt och detta är en av tre bilder jag hade med i min artikel. 
 

Valpar

Den 2014-03-21, kl 20:09:34
Filed in Djur, Film, Hund, Vardag | Kommentarer: 0
Film från förra året då min Chili hade valpar
 

Då var det helg igen och jag är hemma i Moholm. Helgen består av mycket plugg och på söndag ska jag hoppa ut på kryckorna med kameraväskan på axeln för att fota bilder till 3 olika repotage! Håller nämnligen på att göra en tidning i skolan. Vad ska då min tidning handla om? Jo, hundar såklart! Känner att denna uppgiften kan jag, och ska jag ge 120% till. Jag har tidigare jobbat på lokaltidningen så gillar verkligen sättet att jobba, att styra upp och bygga en tidning. Och hundar, vad ska jag säga om hundar? DE ÄR BÄST!
 
Slänger in en film från förra året då min älskade lilla Chili hade valpar, och nu har hon fått det igen! Förra helgen kom det 7stycken små :)

Visitkort

Den 2014-03-07, kl 22:41:11
Filed in Photoshop | Kommentarer: 1
Att göra snygga visitkort är inte det lättaste att göra. Jag är tillbaka i skolan och har massa uppgifter liggandes efter då jag missade en hel vecka i skolan. En av uppgifterna var i favoritämnet som vanligt, digitalt skapande. Uppgiften var att göra ett eget visitkort där det fanns vissa saker som skulle vara med, och detta är (nog hehe) mitt klara visitkort. Till vänster:framsida och till höger:baksida!