Ny omslagsbild på Facebook-sidan

Den 2014-04-18, kl 02:22:00
Filed in Bakom kameran | Kommentarer: 0
 

Fotojobb

Den 2014-04-17, kl 22:14:56
Filed in Behind the scenes, Sport, Vardag | Kommentarer: 0
 
April April! Eller ja, april är ju snart över. Har haft riktigt mycket i skolan det senaste, vilket också gjort att jag halkat efter och mer lär det ju bli. Nationella väntas efter lovet men jag är ändå ganska lugn, det får gå som det går. Men nu är det iallafall lov, och jag vet inte om det är skönt eller inte haha. Jag vill såklart tillbaks till Jönköping! Har iallafall suttit med jobb idag, dels jobbat med priser och upplägg inför en kommande bröllopsfotografering, vilket ska bli riktigt kul! 
 
Vad jag mer hunnit med i dag är att tagit en sväng till Skövde och O'learys för att fota lite bilder till bowlingen. Var mestadels på maskinerna och banorna till deras hemsida och facebooksida. Sist jag var på O'learys kom jag därifrån med en bruten fot, vilket inte var så lyckat. Men idag höll jag mig till rännorna och satt längst ner på banorna och fotade dels käglorna men även banorna och spelarna därifrån. 
Sen kan man ju fråga vad bilden längst ner till vänster har med saken att göra. Kort historia, min tofs gick sönder när jag fotade maskinerna så pappa fick lösa det på bästa sätt, vilket var med bultband. Frågan är nu hur jag ska få ut håret, hmm..
 
Påtal om Facebooksida, glöm inte att gå in och "gilla mig" där! ;)