TEMA:Höst

Den 2013-09-30, kl 21:11:06
Filed in Natur, Porträtt, Vardag | Kommentarer: 0
 
Idag på digitalt skapande (som är min absoluta favoritlektion) fick vi gå ut för att fota lite mateial som eventuellt kommer vara med på gymnasiemässan nästa vecka i Huskvarna. Jag själv kommer vara där för att stå i montern och hoppas att mina bilder kommer vara med mig. Temat var höst och med tanke på att nästan alla löv fortfarande är gröna fick vi sopa ihop alla löv på marken för att sedan kasta om dom flera gånger, och nu har jag jobbat klart med min bild, som i slutändan har material från 3 andra bilder!
 
Är faktiskt ganska nöjd med resultatet, gillar att Dennis ändå ser så seriös ut. Kan ju säga att han inte såg lika seriös ut på alla bilder haha ;)
 

Pastelltoner och låg kontrast

Den 2013-09-27, kl 09:57:03
Filed in Natur, Photoshop | Kommentarer: 2
 
Det är precis vad jag jobbat med i skolan nu. Vi har börjat arbeta lite efter boken Photoshop recept, som Sanna Lund skrivit där det finns en mängd olika recept. Jag har hitills bara jobbat med det första receptet som var just Pastelltoner och låg kontrast, vad tycker ni?

Bildredigering

Den 2013-09-11, kl 14:24:30
Filed in Photoshop, Porträtt | Kommentarer: 1
 
 
 
 
 
 
 

Espresso house frukost

Den 2013-09-09, kl 14:55:00
Filed in Vardag, Ätbart | Kommentarer: 1
 
Har haft en riktigt toppenhelg tillsammans med min bästa vän. Det har varit tävling i Högbo, Sandviken som gällt och resultatet kan man knappast klaga på. Pernilla gick och vann och jag grep tredjeplatsen. Eftersom att hon pluggar och bor i Växjö stannade hon hos mig tills imorses och tog tåget från Jönköping efter vi käkat en dunder frukost på Espresso House. 
 
 Kunde inte startat måndagen på ett bättre sätt, ha nu en fortsatt trevlig vecka ni också!

Äntligen fredag!

Den 2013-09-06, kl 10:42:31
Filed in Vardag | Kommentarer: 2
 
Äntligen fredag igen helg och ledighet, eller? Ikväll kommer min käraste vän upp till mig från Växjö och imorgon beger vi oss ända upp till Sandviken för tävling igen, vi båda kommer tävla på söndag för att sedan rulla hem igen söndag eftermiddag. 
 
Bilden ovan är från förra helgens fotojobb och mer finns det, måste bara kolla så att det är okej för kuden, om så är får ni se mer med bilder :D Nu åter till skolarbetet!
 

Nikon?

Den 2013-09-03, kl 21:06:07
Filed in Porträtt | Kommentarer: 3
 
Har idag fotat med en Nikon, never, no, aldrig. Canon ska det vara och står fortfarnde kvar vid det. Det är ofta mycket diskussioner ang Canon och Nikon, vilket man ska välja och vilket som är bäst, och det är ju en smaksak. Vissa nikonmodeller har sina fördelar och vissa canonmodeller har sina fördelar. Men smaken är som baken och jag har hamnat i Canon världen. 
 
Var Enya jag fotade idag igen, och det var hennes kamera jag fotade med. Men grymm som jag är har jag fått in henne i Canon världen, hon kommer köpa min trogna 60D när jag byter upp mig vilket jag tänkt göra så småning om. Tanken är en Canon EOS 6D, funderingarna fortsätter..