Höstfärger

Den 2013-10-23, kl 21:38:54
Filed in Djur, Hund | Kommentarer: 5
 
Är hösten redan slut!? Höst för mig gult, orange och rött. Men det känns som att det redan är borta. Det flesta träden står nakna och hela denna veckan har bestått av regn och rusk när jag gått till tåget på morgonen. De enda riktiga höstbilderna jag hunnit ta i år är just dessa och några porträttbilder till några skoluppgifter, vilket är tråkigt. Vill försöka fånga hösten mer i år, men eftersom att jag kommer hem vid 6 börjar det ju redan skymma...
 

Jönköping

Den 2013-10-19, kl 21:04:50
Filed in Natur, Vardag | Kommentarer: 0
 
Jönköping kan vara en av de vackraste städerna i Sverige. Stan, vattnet allt är så himla mysigt och vackert. Härom dagen när jag skulle fota några bilder till gymnasiemässan stannade jag upp och kollade lite på byggnaderna och kunde inte gå därifrån utan att fota dom. Jag vet inte vad jag fastnade för med dom, men något var det iallafall. Valde att låta dom gå i två olika färgtoner, blå och gul. 
 

Höstprommenad

Den 2013-10-16, kl 17:37:00
Filed in Natur, Vardag | Kommentarer: 1
 
 
Det var ganska längesedan jag fotade natur eller liknande, men häromdagen när jag var ute och gick med mina hundar i det underbara höstvädret passade jag på att ta med kameran och fota lite. Inte supernöjd med resultatet men ni kan få se tre bilder iallafall. Kan ju säga att det inte blev många km på den prommenaden, men äsch ;-)

Åter igen, Enya

Den 2013-10-15, kl 19:56:00
Filed in Porträtt | Kommentarer: 2
 
3 bilder på min trogne modell Enya som mestadels kommer upp här på bloggen. Dels är det för att hon är så snygg, lätt att fota och ja kanske största anledningen. Vi delar intresset och går i samma klass. 
Dessa bilder fotades för en uppgift i Digitalt skapande då vi ska göra artiklar i InDesign och sedan ha bilder på oss själva. Och det är väl kanske någon av dessa Enya kommer använda till sitt arbete. 

Redigering

Den 2013-10-08, kl 11:10:56
Filed in Photoshop, Självporträtt, Studio, Vardag | Kommentarer: 1
 
Fick för mig igår att det var dags för en ny profilbild på facebook, den jag tidigare haft är sedan midsommar och det känns inte riktigt rätt med tanke på hur det ser ut ute just nu. Men var så sugen på att fota "studiobilder" då jag och Enya var kvar i skolan och lekte lite i studion, utan något vidare resultat tyvärr haha. Men men, satt sedan i över 2 timmar och pillade och är riktigt nöjd med resultatet faktiskt, så denna kommer pryda m in facebook ett tag framöver!
 
Är hemma idag då vi har studiedag vilket är riktigt skönt, har än inte gjort mycket mer än käkar frukost och tagit en dusch. Ska senare ut och fota lite material till morgondagen då jag ska vara en av eleverna från LBS-gymnasiet på gymnasimässan på Elmia. Ska bli riktigt kul faktiskt, någon som ska dit?