Facebook

Den 2013-01-31, kl 00:06:07
Filed in Ebba, Självporträtt, Utrustning | Kommentarer: 1


Detta har och är, en lugn skol vecka. Hade ett möte och ett jobb igår vilket relaterade till att det blev en helkväll framför PS. Så idag när jag ändå hade suget kvar bestämde jag mig för att ta och uppdatera både min profilbild på facebook och omslagsbilden på min fb-sida [länk]Har tänkt länge att lägga in något men har inte haft något som passat och varit aktuellt. Men nu så!

 
 

Nya bilder på dom små

Den 2013-01-27, kl 17:44:00
Filed in Djur, Katt | Kommentarer: 0

Har idag tagot nya kort på alla kattungarna, de bilderna finns att se på min hemsida -ebbas.webs.com
Dom växer alla 10, igår var dom 3 veckor. Dvs 9 veckor tills dom är leveransklara. Dom har redan nu börjat krypa ur sin bur och traskar runt lite på golvet. Dom är så otroligt söta!

Sheep is cheap

Den 2013-01-14, kl 01:38:00
Filed in Photoshop | Kommentarer: 0
 
 
Redigering - en smaksak

Fix

Den 2013-01-13, kl 18:25:42
Filed in Djur, Katt, Studio | Kommentarer: 1
 
 
4 fina på min lilla Fix som jag fotade åt Billingebygdens kattklubb (www.kattklubbenbik.se). De ska göra en ny header till deras hemsida och kommer använda en av dessa bilder + en av dessa [länk] på en perser jag fotat. Bra med lite reklam utåt!

Studio

Den 2013-01-10, kl 21:25:00
Filed in Collage, Ebba, Katt, Självporträtt, Studio, Vardag | Kommentarer: 0

 
*Pustar ut* har varit en fullspeckad vecka. I måndagskväll hade vi i Collage-gänget tacomys, jätte trevligt verkligen. Kändes lite ovant att sitta ner och prata med dom om annat än repotage, texter och bilder. I tisdags hade jag först ett repotage att fota till, och efter det direkt till collage-möte. Igår onsdags hade jag lite studiojobb att göra, och när jag var klar med det hoppade jag över till andra sidan kameran och gjorde några snabba klick. Jag trivs ju bättre bakom än franför kameran, och det är en sak som är ganska säker.. ;) På bild är även förra (2012) års bästa julklapp. iPhone 5, woho! Så nu är min lilla 4 peinsionerad men saknar den inte ett dugg!
 
Så ikväll har jag haft väldigt mycket redigeringsjobb, ska göra det sista nu och sen är jag klar för ikväll, skönt! Imorgon är det fredag och jag har inget speciellt inplanerat, ska bli skönt att få vila lite faktiskt. Har varit väldigt mycket det senaste, även fast det varit lov.

Välkommen till världen

Den 2013-01-07, kl 09:11:38
Filed in Djur, Katt | Kommentarer: 0
 
Den 5/1 kom 10 små bebisar ut ur min älskade lilla Channel. 5 hanar och 5 honor, alla mår bra än så länge. Det var en som var lite mindre och inte vägde lika mycket som de andra men var ändå riktigt matglad! Så det ska nog jämna ut sig. 
 
10 stycken.. Ni kan förstå att hon såg ut som om hon hade ätit en fotboll innan, riktigt riktigt tjock va hon. Mer info om kattungarna -> http://ebbas.webs.com/kattungar

2013

Den 2013-01-02, kl 15:43:26
Filed in Djur, Ebba, Hund, Inredning, Vardag | Kommentarer: 1
 
Då var julen över och nyår firat, bara några få ljusstakar kvar i fönstren, snön har smält och graderna ligger iallafall på + sidan. Vilket är bra eftersom att jag under hela vintern bara velat gå i ide. Men nu hoppas vi att det är över! Imorgon åker jag till Göteborg för att tävla Junior Handling på My Dog, lika så på fredag. Kameran är med och jag hoppas faktiskt att jag själv kan bli fotad för en gång skull.. ;)
 
Anledningen till att det inte blivit så mycket bloggat är ju för jag febrilt försökt att gå i ide, men nu när det blir lite varmare och inte äcklig snö över hela marken kikar jag kanske fram igen!
 
2013-Nytt år nya möjligheter, Något man ständigt hör. Jag kommer inte ha nyårslöften. MEN, jag har bestämt mig för att jag ska satsa mer på det jag värderar mest. Dvs mitt fotograferande, publisera min hemsida och verkligen sätta igång 2013 som jag avslutade 2012. Med flera privata jobb! Jag ska satsa mer på en av hundsporterna-agility. Iallafall, ha nu en riktigt god fortsättning så hörs vi i helgen med massa goa bilder från My Dog!