Enya

Den 2013-08-28, kl 16:48:00
Filed in Porträtt, Vardag | Kommentarer: 0
 
Veckan går så himla fort, det är redan onsdag och jag sitter just nu på tåget hem till Moholm. Lektionerna har dragit igång på riktigt och har redan hittat favorit lektionen-digitalt skapande. Vi har under de 3 lektioner vi hunnit ha varit ute och fotat och filmat vid alla tillfällen. Bilderna ovan är från gårdagen då vi skulle fota olika perspektiv, jag och Enya jobbade tillsammans då vi skulle ha bilder på oss själva till en personlig presentation vi ska ha framöver. Är faktikst riktigt nöjd med bilderna på henne, mer lär komma..
 
Eftersom att vi inte fått våra skoldatorer ännu har vi inte hunnit jobba med dom i skolan, men båda jag och Enya var så spända på slutresultatet så vi satte oss under dagens långa lunch och redigerade lite samtidigt som vi klunkade i oss kaffe och glass. Nu:fortsatt redigering av bilder från lördagens jobb som måste bli klart denna veckan så bilderna hinner skickas iväg innan helgen!
 
 

Terminen är igång

Den 2013-08-26, kl 22:08:31
Filed in Behind the scenes, Vardag | Kommentarer: 0
 
Första terminen är igång och första veckan på LBS är avklarad. Vi har nu sakta rullat in på vecka två och ordinarie lektioner sätter igång!
 
Imorgon (eller onsdag) får vi våra datorer vilket ska bli riktigt roligt, kunna jobba på vägen till och från skolan känns så mycket bättre än att bara åka utan att göra någonting. Speciellt denna veckan då jag har riktigt mycket bildredigering framför mig. Jag gjorde i lördags ett ganska stort fotojobb åt en känd politiker, det blev ca 1000 bilder och alla ska gås igenom och 60 ska väljas ut. Så kommande kvällar lär bli långa för det är mycket som ska fixas för att kunna få iväg dom innan helgen. '
 
Bilden är från en av dagens lektioner som var Digitalt skapande, då jag och Enya under lektionens gång faktiskt fick ett filmjobb som vi ska genomföra senare i höst. Ska bli ruskigt kul, så är det filmjobb ni vill ha så är det resecentrum i Jönköping ni ska hänga på ;-)

Sista veckan

Den 2013-08-14, kl 07:55:00
Filed in Vardag | Kommentarer: 1

Godmorgon på er! Sitter just nu på en buss på väg till jobbet för sista veckan innan skolan börjar, kombinerar dötid med bildredigering. Hur bra som helst ju! Varför har jag inte tänkt på det de 3 tidigare veckorna? Är iallafall bilder från helgens Agilitytävling, är så kul att se ens egen utveckling. När jag själv är iväg och tävlar är det inte alltid man hinner fokusera på något annat än sig själv, men det var en lugn tävling, och det är jag glad för. Var så längesedan jag fotade Agility sist, kommer nog dröja ett tag till nästa gång då kommande tävlingar kommer det vara mycket att tänka på!

Ha en trevlig dag och ta vara på de dagar som nu är kvar!