Castello

Den 2012-09-30, kl 19:08:13
Filed in Hund, Vardag | Kommentarer: 1
Dagens tävling gick sjukt bra, men ska inte ägna denna blogg åt all hundsnack så kika då istället in på min träningsblogg - www.pumimedfart.blogg.se
 
Sitter just nu och redigerar och levererar bilder från bl.a idag. Denna bild + några från förra helgen ska till Lena-Maria. Visst är han söt? ;)
Imorgon är det ju skola igen, lockar mig inte alls att ens gå dit. Ska ikväll plugga matte då jag inte varit så speciellt aktiv och hängt med och har prov någon dag nu i veckan och vill jag behålla mitt betyg måste jag nog vara med lite! Planerna imorgon är ganska lugna, ska försöka piffa upp min hemsida lite. Eller piffa upp, ska bygga en helt ny då jag inte alls tycker om den så jag har den nu. Blir ev. den där fotograferingen med Ellen också som aldrig blev av i helgen då det varit fullt upp. 
 
Nä nu ska jag ta mig lite popcorn och kolla några härliga rullar!

evening moon

Den 2012-09-29, kl 23:38:00
Filed in Natur, Vardag | Kommentarer: 0
 
God kväll på er, var ute och fotade full månen tidigare ikväll. Någon jag heller aldrig gjort faktiskt, vad mer kan man göra? Månen ser ju lixom nästan alltid likadan ut. Men nu är det iallafall gjort!
 
Ska snart krypa till kojs då jag ska upp hyffsat tidigt, blir väl runt 8 iallafall. Ska till Mariestad och tävla lydnad, hoppas på att få det sista 1a priset så vi kan få vårt LP1 och sen börja ladda inför klass 2. Men det får vi se imorgon ;)

inköp

Den 2012-09-29, kl 15:52:05
Filed in Utrustning, Vardag | Kommentarer: 0
 
Sitter och planerar in mitt nästa inköp att fylla kameraväskan med. Bl.a en blixt, har testat den nu i veckan på MT och kommer nog bli mega bra. Även ett batterigrepp, hade det på den förra kameran med till 60D´n har jag inget och saknar det så otroligt mycket! Dels för att du får ett bättre grepp, både ställande och läggande, längre batteritid och när jag fotar med mitt 70-200 fördelar det vikten! ;) Men det blir inte förns om två veckor, för nu ska jag köpa mig en vinterjacka.

icequeen

Den 2012-09-29, kl 00:39:00
Filed in Ebba, Photoshop, Självporträtt | Kommentarer: 3

Sista dagen på PRAO'n

Den 2012-09-28, kl 20:58:01
Filed in Vardag | Kommentarer: 0
 
-Ebba tar du med dig din hockeyutrustning?
-Ahra!
-För visst har du 2.8´an?
-Ja det har jag
 
Konversationen mellan mig och Micke i måndags. Vi skrattade lite åt det efter, med tanke på att vem som helst inte skulle förstå. Visst var det min kamera utrustning han pratade om, och 70-200/2.8L gluggen! Visserligen får jag sova en halvtimme längre nästa vecka, men jag skulle då kunna gå upp 2 timmar tidigare om det skulle vara så.. Vill inte tillbaka till skolan, vill till MT.. ;)

Imorgon har jag lovat Ellen att vi ska fota lite porträtt, var ganska längesedan jag gjorde det. Senast måste nog faktiskt vara när jag fotade Ellen när hon konfrimerades, om jag minns rätt..

 
 

Töreboda-Skara hockey

Den 2012-09-27, kl 22:19:32
Filed in Sport, Vardag | Kommentarer: 0
Canon EOS 60D + Canon 70-200/2.8L
 
Här kommer några av bilderna jag fotade när jag hängde med Micke på tidningen när Töreboda mötte Skara. Tror det bara var en träningsmatch, 11-2 förlorade dom iallafall. Och somsagt, det var absolut inte sista gången jag fotade hockey för det var sjukt kul!
 
Imorgon är det sista dagen på PRAO'n, inte lika kul. Kommer sakna redaktionen, alla timmar framför Photoshop och att helt plötsligt slänga sig in i bilen och åka ut på ett jobb. Som tur är har jag ju collage kvar! Vad skulle jag göra om jag inte hade collage? ;)

Lina och Zing

Den 2012-09-26, kl 10:41:00
Filed in Hund | Kommentarer: 0
Canon EOS 60D + Canon 70-200/2.8L

PRAO

Den 2012-09-25, kl 22:01:00
Filed in Vardag, iPhone | Kommentarer: 1
Bilder tagna med iPhone
 
Åh vad jag älskar min PRAO-plats. Är på Mariestads Tidningen så är ju inget mega nytt för mig. Men det är så mycket roligare att vara på plats hela dagarna, hoppa in i en MT bil och dra ut på repotage, idag(ikväll) hängde jag med Michael till Töreboda på lite div 2 hockey. Har aldrig tidigare fotat hockey och det var definitivt inte sista gången jag gjorde det! Alicia kom förbi en sväng och höll mig sälskap och käkade lite korv innan mamma hämtade upp mig för att bege mig hem. 
 
Klockan står på 06.00 då det är förmiddagspass imorgon, härligt!

princess cake

Den 2012-09-20, kl 19:55:29
Filed in Vardag, Ätbart | Kommentarer: 1
 

 
God kväll på er, sitter och kollar halv åtta hos mig och börjar på att bli hungrig igen.. Haha, värdelös! Kom hem vid halv fyra då jag högg tag i tårtresterna sen igår, eller ja marsipanen iallafall.
Ska ta och fixa iordning här lite och sen sätta igång att plugga ekonomi. Har prov på det imorgon, marknadsekonomi, planekonomi, netto, brutto hej och hå! 
 
Har då alltså både SO-prov och orientering imorgon, kul fredag.. Eller? Jo da, åker raka vägen till Mariestad efter plugget och fotar skatekillar till nästaveckas repotage. Och påtal om nästa vecka. Då är det PRAO på tidningen som gäller. Inget nytt för min del, men fruktansvärt kul!
 

Photoshop-Ny kategori

Den 2012-09-16, kl 19:17:07
Filed in Photoshop | Kommentarer: 1
 
Hade verkligen inget att göra ikväll, ensam hemma och inget kul på tv (borde egentligen plugga, men äsch!) så satte igång och regiderade en bild från häromdagenEftersom att datorn kraschat så har jag inte så mycket mer bilder att leka med. Det mesta är gjort i kurvor, är faktiskt ganska nöjd med resultatet. Vad tycker ni?

fyra

Den 2012-09-13, kl 21:09:02
Filed in Djur, Natur | Kommentarer: 0

 

blåklockan

Den 2012-09-13, kl 15:56:23
Filed in Natur, Vardag | Kommentarer: 0
 
Emilia klagar dagligen på att jag är en sån dplig bloggerska. Jag tycker det är kul, men jag har inte så mycket att publicera. Ska slänga i mig maten jag slängde ihop, byta tröja och ta in hundarna sen ska jag springa till bussen för att åka till Mariestad för ett jobb. Blir över en timmes buss + byte så ska försöka plugga lite samtidigt!

Horses

Den 2012-09-09, kl 20:39:10
Filed in Djur, Vardag | Kommentarer: 1
 
Har suttit och redigerat lite bilder från häromdagen. Blev inte så mycket då jag fortfarande är lite sjuk och trött. Så tog mig en riktigt varm dusch och ska nu ta och sätta på Hamilton, ettan. Tvåan går ju på bio och det sägs att det är en riktigt bra film, men då måste jag ju se till att se ettan först. Har faktiskt ingen aning om de lixom "hör ihop" eller ej. Men det återstå att se!
 
Ställer klockan på 6 för att kila iväg till skolan imorogn bitti, back to reality..Jobb

Den 2012-09-07, kl 18:32:34
Filed in Bakom kameran, Collage, Vardag | Kommentarer: 0


Hej på er, här har det varit full rulle. Har varken haft tid till att redigera bilder eller blogga. Skolan är igång, det är träningar nästan jämt, och om det inte är träning så är det tävling. Datorn har krachat, så istallerade PS CS2 igår så just nu håller jag på med lite redigerings jobb från tidigare idag då jag, Marcus och Alba var på Vadsbo gymnasiet och intervjuade en rektor och en elev på skolan ang. skoldatorerna. Det kommer nog komma i tidningen nästa fredag! 
 
Både lördag och söndag är det tävling som gäller. Imorgon lördag är det jag och Fokus som ska tävla lydnad och på söndag ska jag skriva på en brukstävling. Men ska publisera lite bilder som jag tog igår, nu märker man att hösten är här!