Plugg, jobb & möten

1.Bild på mig tagen av Calle
2.Underbara lilla Chess 6 mån
 
Hej på er, underbart att det fortfarande är folk som kikar in här dagligen fast jag inte varit så speciellt aktiv! Har varit fullt upp med både skola, träningar och tävlingar. Har haft både redovisningar och prov. Och i helgen blev det sammanlagt 19 timmar på Brukshundsklubbar (Tibro och Tidaholm)!  Men det var det värt, blev Ungdoms-Distrikts Mästare i Lydnad med min ena hund, woho!

Kom hem bara för en liten stund sedan, slutade vid halv 1 för att gå till sjukgymnasten och träna mitt knä. Sen hem och ut på en prommenad med hundarna. Nu ska jag ta mig något att äta och sen packa kameraväskan. Morfar kommer och hämtar mig om en timme för att köra mig till Mariestad. Först till tidningen och hämta blixt, och sen till Elverket för att göra ett repotage. Sen åter till tidningen på möte, vidare till brukshundsklubben på möte. Go Go Go!

Kommentarer
Postat av: Felicia Andreasson

lust och göra ett bloglovin byte? :D

2012-10-09 @ 21:08:24
URL: http://feliciafoto.blogg.se/
Postat av: annsoh

Hejsan! är lite nyfiken! Skulle du kunna göra mig en tjänst och kolla på min video där jag ritar ett öga och säga vad du tycker! :) skulle göra mig jätte glad! kram
http://annsoh.blogg.se/2012/october/videoinlagg-lar-dig-rita-ett-oga.html#comment

2012-10-10 @ 21:08:01
URL: http://annsoh.blogg.se
Postat av: william

så söta hundar.D

Svar: ja visst är dom! :D
Ebba Leijon

2012-10-11 @ 22:59:29
URL: http://canonguy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback