Det som försvinner i snö, kommer upp i tö

Den 2012-10-18, kl 20:10:25
Filed in Natur, Photoshop, Vardag | Kommentarer: 0
 
Satt och kollade igenom min externa hårddisk eftersom att jag sitter och bygger min nya hemsida. Och då hittade jag dessa fotade i maj! Oredigerade och dassiga, men de lockade till sig mig. Så öppnade Photoshop och drog i lite kurvor och nivåer och voila! Blev riktigt nöjd, brukar inte annars bli så nöjd med mina naturbilder men dessa blev jag riktigt nöjda med!
 
Håller på med alla dessa gymnasien också. Herregud, kan man inte få gå ett år på varje skola? Har ett gymnasie med inrikting hund, och sen 3 olika med inrikting est. och media. Har till januari på mig, och då vill jag gärna vara säker på att jag väljer rätt..

Jobbar på ny hemsida

Den 2012-10-15, kl 21:24:32
Filed in Bakom kameran, Ebba, Vardag | Kommentarer: 0
Sneakpeak
 
Där av den otroligt dåliga updaten, försöker jobba på med den så att det blir klar + lite plugg som måste göras. Men har inte så mycket annat intressant för mig, är lugnt med jobb och det är väl skolan jag börde sätta fokuspunkten på. Ska bara fixa klart lite mer med hemsidan.. ;)

babycats

Den 2012-10-12, kl 19:11:55
Filed in Djur, Katt, Vardag | Kommentarer: 0
 
Äntligen fredag! Skolan rullade på ganska fort idag, kom hem vid halv 4 som vanligt. Fotade mamams kattungar till en kattungeköpare [ www.imsevimses.se ] Har precis bytt om till mjukisar, tagit med en skål med chips och satt mig i soffan. Ha en trevlig fredags kväll!

Plugg, jobb & möten

Den 2012-10-09, kl 15:39:00
Filed in Collage, Ebba, Hund, Vardag | Kommentarer: 3
1.Bild på mig tagen av Calle
2.Underbara lilla Chess 6 mån
 
Hej på er, underbart att det fortfarande är folk som kikar in här dagligen fast jag inte varit så speciellt aktiv! Har varit fullt upp med både skola, träningar och tävlingar. Har haft både redovisningar och prov. Och i helgen blev det sammanlagt 19 timmar på Brukshundsklubbar (Tibro och Tidaholm)!  Men det var det värt, blev Ungdoms-Distrikts Mästare i Lydnad med min ena hund, woho!

Kom hem bara för en liten stund sedan, slutade vid halv 1 för att gå till sjukgymnasten och träna mitt knä. Sen hem och ut på en prommenad med hundarna. Nu ska jag ta mig något att äta och sen packa kameraväskan. Morfar kommer och hämtar mig om en timme för att köra mig till Mariestad. Först till tidningen och hämta blixt, och sen till Elverket för att göra ett repotage. Sen åter till tidningen på möte, vidare till brukshundsklubben på möte. Go Go Go!

tisdag..

Den 2012-10-02, kl 15:08:18
Filed in Självporträtt, Vardag | Kommentarer: 3
 
Precis hemkommen från skolan, känns som torsdag när det idag är tisdag. Så fruktansvärt skoltrött.. Har idag fått tillbaka prov, pluggat till prov och jobbat med vår NO-redovisning tills på torsdag. Känns riktigt skönt att det bara är 2,5 vecka kvar för sen tar jag LOV! Har inga riktiga planer över lovet så det får komma som det kommer!
 
Nu ska jag ta mig ut på en prommenad med hundarna och sen laga mig lite mat. Ska försöka få tag på Alba också eftersom att vi har ett jobb till tidningen som ska in på tisdag!