Julafton

Den 2012-12-25, kl 00:36:00
Filed in Djur, Ebba, Film, Hund, Vardag | Kommentarer: 1
 
 

Vilken underbar dag! Började med en riktigt julig frukost uppföljt av en skogspromenad med alla hundarna. Vid 1 skulle vi vara hos mammas bror med familj för jullunch, paketöppning, fika och godis. Höjdpunkten för alla idag måste varit min lilla Chess som var med. Han agerade julklappsutdelare och myste med alla som mycket som det bara gick!
 
Imorgon kommer båda mammas bröder hit, mormor, morfar, syster och hennes pojkvän för lite julfika. Hoppas ni haft en fin julafton! ♥
 

Pernilla och Coco

Den 2012-12-22, kl 18:49:00
Filed in Djur, Hund, Vardag | Kommentarer: 0


Stort grattis Pernilla till de fina resultaten på Stockholms Hundmässa förra helgen!

Jag och Pernilla åkte förra fredagen upp till Stockholm och tävlade Junior Handling lördag och söndag. Pernilla kom 2a på SM (lördagen) och vann tävlingen på söndagen. På söndagen var min första tävling så hade inte förväntat mig så mycket, men kom bland top 15 av 31 så är riktigt nöjd! 
 
Idag är det dan före dan före dopparedagen. Alltså bara två dagar kvar till jul! Shit vad tiden går fort, snart är det dags för midsommar igen, ja hej och hå..

Julkort

Den 2012-12-18, kl 20:10:00
Filed in Djur, Hund, Porträtt, Vardag | Kommentarer: 0
©Ebba Leijon
 
Härom veckan fotade jag Carola och hennes fina flock. Det blev ett x antal bilder vi tog, och det var bara två som blev dugliga. Alltud var det någon som kollade bort, haha underbart! Nöjda blev dom iallafall, skönt. Nu är det iallafall bara tre dagar kvar i skolan, varav två dagar vi inte ska göra något speciellt...
 
I helgen har jag hållit hus i stockholm, jag och Pernilla åkte upp redan på fredagen till Stockholm och sen hängde vi på hundmässa hela helgen. Har en hög med bilder jag ska sätta mig ner med nu hade jag tänkt!

Frank

Den 2012-12-06, kl 21:56:00
Filed in Djur, Hund, Vardag | Kommentarer: 2
 
Har blivit väldigt mycket studiobilder de senaste, men det har varit det min tid har gått åt till. När jag kommer hem från skolan runt 4 så är det ju bäcksvart! Tråkigt, jag gillar inte vintern. Det kan vara mysigt ett tag, runt jul och nyår. Men sen vill jag ha varmt och ljust så man kan göra annat än att bara sitta inne och slippa frysa ihjäl bara man kikar ut genom dör'n!
 
Imorgon har jag bilder på collagesidan publicerade, inga höjdare kanske, men visar er imorgon!

Anna, Mårten & Babsan

Den 2012-12-03, kl 23:01:00
Filed in Porträtt, Studio | Kommentarer: 0

Kattensdag

Den 2012-12-03, kl 16:43:27
Filed in Event, Katt, Vardag | Kommentarer: 0


 
Här kommer några av bilderna från kattensdag i lördags. Har några kattbilder och några hundbilder kvar som ska fixas ikväll. De andra levererades igårkväll och ska försöka få iväg de andra ikväll. Relativt nöjd med bilderna faktiskt!

Och något som ingen missat, det har snöat.. Facebook, twitter, instagram, bloggar överallt! Jag tror det räcker med att titta ut genom fönstret för att förstå det.. ;) Men snöhataren inom mig är ganska glad över att vi inte ens fått en cn centimeter. Vitt är det, men inte mycket. Och mer hoppas jag inte på. Det kan få hålla sig till typ 5 januari och sen kan det smälta tycker jag!
 

Kissens dag

Den 2012-12-01, kl 22:55:00
Filed in Behind the scenes, Katt, Vardag | Kommentarer: 0

Min lilla Fix

Det var inte bara katter som blev fotade idag, även en och en annan hund + att jag fotade på de olika aktiviteterna osv åt Vadsbo Vet. Jag lär ju ha träningsvärk imorgon, har så ont i rygg, knän och fötter. Men det får jag nog ta och leva med!

Imorgon är det först fotografering som gäller för att sen åka ner till Töreboda för lite julskyltning. Och idag är det redan 1a december,  helt sjukt vad tiden går fort. 23 dagar kvar till jul, 30 dagar till nyår och 99 dagar kvar tills jag fyller 16. Kööör!